U12 gyerek fiú – Győzelmet hozott a jó második félidő

Gyermek Kupa 2020/2021 – E Csoport
2021.03.27. 12:30,
Kocsis Sándor Sportközpont

KöLöKöS Fiúk – Török Sasok

56 – 50

 (6 – 10, 15 – 23 , 17 – 8, 18 – 9)

Szakács Olivér 13, Juhász István Dániel 10, Farkas Levente 7, Bieber Szabolcs 6, Gábor Noel 6, Góbi Gergő 4, Previák Ákos 3, Balogh Róbert 3, Horváth Bence Miklós 3, Szakács Áron 1

Csapatunk 3 tagja is COVID utáni rehabilitációs edzéseken vesz részt, így nem tud 100%-os edzésmunkát végezni. A mérkőzésen is 2-3 percnyi tiszta játékidőnként biztosítani kellett számukra egy kis pihenőt.  Játékunkon látszódott a hosszú kihagyás és kevés edzés, a mérkőzés alakulása sem nekünk kedvezett, végig futottunk az eredmény után! Az első negyedben 6 percig nem dobtunk pontot, az ellenfél 0-8-ra vezetett. A nagyszünetben mindenki elgondolkodott azon, hogy miket hibázott, s óriási hajrával meg tudták fordítani a mérkőzést.

Gratulálok az ellenfélnek, hiszen nagyon szépen játszottak passz-befutás-leosztás szisztémával. Igaz a lepattanókban nem tudtak érvényesülni, mert a fiúk az elmúlt hetek edzésmunkáit kamatoztatták a remek lepattanózással, s ez volt az egyik kulcsa a fordításunknak. A másik pedig a rendezett, fegyelmezett, agresszív védekezés volt a második félidőben. Jó lenne, ha ezeket a rossz kezdéseket le tudnánk magunkról vetkőzni, s egy stabil, kiegyensúlyozott játékot tudnánk mutatni. Most mi voltunk erősebbek fejben.

Ezzel a mérkőzéssel visszajutottunk a D csoportba, ahol az utolsó fordulóban kiharcolhatjuk a visszajutást a C csoportba! Ehhez azonban rengeteg munkára van még szükség, hiszen jó ismerjük a következő ellenfeleket.

Hajrá KöLöKöS!

Gaál Gergő vezetőedző

Leave a Reply