ADÓ 1%

Dobja jó helyre adója 1%-át!

 

Adószám: 18090714-1-41

Bankszámlaszám: 10700206-04774008-51100005

Az ADÓ 1%-ával való támogatásával Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több utánpótlás és felnőtt válogatott kosárlabdázót nevelhessünk ki a Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia égisze alatt.Nálunk az utánpótlás nevelés nem csupán a sport terén történő fejlődést célozza meg, hanem egy egész személyiségformáló folyamat része. A sportpályán, a lényeg nem az hogy nyerjünk, és mi legyünk a győztes csapat (természetesen a győztes meccseknek is nagyon örülünk) hanem a játék maga, a környezet, amelyben a gyerekek lehetőséget kapnak arra, hogy szabadon kifejezhessék magukat, megismerjék saját készségeiket, képességeiket, felfedezzék azokat a kompetenciájukat amelyek segítségével sikeres, kiegyensúlyozott felnőttekké válhatnak.

A sikerek és kudarcok feldolgozása egy olyan tanulási folyamat, amely során megtanulnak a gyerekek kitartani, megküzdeni az akadályokkal, rugalmasak és adaptívak lesznek. Ezáltal nemcsak a sportban, hanem az élet minden területén kiegyensúlyozott emberekké válnak, akik képesek kezelni az élet kihívásait és nehézségeit.Célunk, hogy minden gyermek megtapasztalja a biztonság és elfogadás érzését, hogy egy olyan közösség része lehessen, ahol mindenki támogatja egymást, és mindenki fontos és számít.

A Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia elkötelezett abban, hogy nemcsak a sportra, hanem az egész személyiségfejlődésre odafigyeljen.

Minden gyermeknek biztosítjuk azt a támogató és szeretetteljes környezetet, amelyben önmagát ki tudja bontakoztatni, és ahol a sikerek mellett a barátságok és élmények is méltó helyet kapnak egy összetartó és inspiráló közösségben.

Az Ön támogatásával bővíthetjük és gazdagíthatjuk a Baskin programunkat is, így még szélesebb körben érhetjük el és inspirálhatjuk a sportág iránt érdeklődőket. A Baskin program, lehetőséget teremt a fogyatékos és egészséges gyerekeknek arra, hogy együtt játszanak. A Baskin sportágban a szabályrendszer alkalmazkodik a résztvevők sokféleségéhez, így nem a játékosoknak kell alkalmazkodniuk a sportághoz, hanem a sportági szabályok követik a játékosok sokféleségét. Ezáltal a Baskin nem csak egy egyszerű játék, hanem egy olyan közösségi kezdeményezés, amely összehozza és erősíti a résztvevők közötti kapcsolatokat, szoros barátságok alakulnak ki, függetlenül attól, hogy valaki éppen milyen képességű vagy milyen háttérrel rendelkezik.

A program célja, hogy elősegítse az sportolást, ösztönözze a gyerekeket a mozgásra, hidat építsen a különböző képességű gyermekek között, egyedülálló élményt nyújtva a résztvevőknek. A kosárlabdának rendkívül erős közösségépítő ereje van. Az edzések, meccsek, táborok, szabadidős tevékenységek mind olyan platformok, ahol a gyerekek összejönnek, hogy együtt élvezik a játék örömét. Ezek a programok nemcsak a fizikai aktivitást szolgálják, hanem szoros barátságokat is kialakítanak, miközben erősítik a csapatszellemet. A közös edzések során a játékosok megismerik egymás erősségeit és gyengeségeit, ami segít a kölcsönös tisztelet és együttműködés kialakításában. A meccsek izgalma és a közös célokért való küzdelem tovább erősíti az összetartozás érzését. A kosárlabda nemcsak fizikai, hanem szociális és mentális szempontból is gazdagítja az emberek életét, elősegítve a személyes fejlődést is. Edzőink számos készséggel és jó tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek segítik a játékosok fejlődését és a csapat sikeres irányítását. Szakmai tudásuk mellett, megértően, kedvesen, türelemmel és empatikusan támogatják a gyerekeket A rendszeres testmozgás javítja az általános fizikai egészséget, erősíti az immunrendszert, és segít fenntartani az optimális testsúlyt, csökkenti a stresszt, növelve a pozitív énképet és a mentális frissességet.

A közösségi sportoknak különleges szerepük van az emberi szervezet szociális készségeinek fejlesztésében. A csapatmunka és a sportszerű versengés révén a résztvevők tanulnak a kölcsönös tiszteletről, együttműködésről és a győzelem vagy vereség elfogadásáról. Mindezek az értékek nemcsak a sportpályán, hanem az élet egyéb területein is hasznosulnak, erősítve az ember személyes fejlődését és társadalmi kapcsolatait.A Baskin rendkívül inspiráló és innovatív program, amely lehetőséget teremt a fogyatékkal élő és egészséges gyermekek számára, hogy együtt tapasztalják meg a kosárlabdázás örömét és szépségét.

Legyen ÖN is részese a sportág fejlődésének és a közösség erejének.Köszönjük, hogy ÖN is támogatja a gyerekek jólétét és a munkánkat!

 

Tisztelettel: a Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia csapata