U14 serdülő fiú – A “B” döntős remények életben tartása volt a cél!

Serdülő csapatunk úgy kelt útra, hogy ha sikerül megszereznie a csoport első vagy második helyét, akkor lehetőségük nyílik az utolsó fordulóban a döntőbe jutásért játszani!
U14-es Fiú Országos Főtábla V. forduló
2021.03.20-21

SZEDEÁK/A- KISS LENKE KA/A

79-78

(18-27, 22-20, 12-10, 27-21)

Tudtuk, hogy ez a hétvége mindenkinek élet halál mérkőzéseket hoz majd, hiszen mindenkinek ott van az esély a B döntőre. Szoros mérkőzésre számítottunk, és az eredmény is mutatja fej fej mellett haladt. A Szedeák csapata felállt védelem ellen támadott többségében, aminek a ritmusát felvette a csapatom, és nem tudtuk a saját gyors játékunkat játszani.

Gratulálunk a Szeged csapatának, további sok sikert Nekik. Nagyon nehéz ilyenkor mit mondani, mert egylabdás mérkőzés lett a végén, és sajnos nem mi hagytuk el győztesen a pályát. Most egy célom van, hogy a gyerekeknek erőt adjak az esti mérkőzésre, és, hogy elhitessem velük van még esély a továbbjutásra.

Kövér Krisztián vezetőedző

FÉLEGYHÁZI TSI- KISS LENKE KA/A

80-74

 (31-11, 16-31, 14-16, 19-16)

Lassan, és dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést, nem igazán hitte el az első ötös, hogy van keresni valónk, így hamar ki is alakult egy nagyobb különbség a két csapat között. Viszont a második negyedben és a harmadik negyedben sikeresen visszajöttünk a mérkőzésben, mert képesek vagyunk ilyen különbséget is ledolgozni. Fej fej mellett haladtunk, volt, amikor már a vezetést is sikerült átvenni, de a végére elfáradtunk, nem tudtuk bedobni a helyzeteinket, és a Félegyháza csapata ezt meg is büntette könyörtelenül.

Nagyon szomorúak vagyunk, és nem igazán tudok mit mondani, mert ezzel a vereséggel nincs már esélye a csapatnak játszani a “B” döntőért. Csalódottságot, és szomorúságot érzünk, de soha nem adjuk fel és készülünk a következő szezonra, és úgy térünk majd vissza, hogy legközelebb ne legyen okunk szomorkodni. Gratulálunk a Félegyháza csapatának, sok sikert Nekik.

Kövér Krisztián vezetőedző

KISS LENKE KA/A- SZERENCSI DARAZSAK

78-70

 (13-12, 27-22, 23-20, 15-16)

Mind a két csapatnak elúszott a továbbjutás, ez látszott is az elején, de mind a két csapat szeretett volna győzelemmel hazamenni. Szoros, jó iramú mérkőzés volt, nagyon sok hibával, de sikerült mindig a kulcshelyzetekben pontot szereznünk, labdákat lopnunk ellenfelünktől.

Gratulálok a Szerencs csapatának, sok sikert nekik a továbbiakban. Büszke vagyok a fiaimra, mert becsületből sikerült megnyerni a csapatnak ezt a mérkőzést, és biztos vagyok benne, hogy ezek a gyerekek nagyon sokra fogják vinni a következő szezonban!

Kövér Krisztián vezetőedző

Leave a Reply