NB2 férfi felnőtt – A gyenge védekezés okozta a vesztünket!

Az első félidőben mutatott gyenge védekezés és az ebből következő ritmustalan támadójáték megpecsételte a csapat sorsát.
2021. ÁPRILIS 23. | 20:20
25. FORDULÓ
CAMUGO SPORTLAB

BKG Príma Akadémia – Kiss Lenke KA

79 – 68

(28-20, 21-15, 14-26, 16-7)

Szabó Tibor 3/3, BORSODI MÁTÉ 16, Borsodi Márton 3/3, MATSIMBE GILBERTO 20/12, Szőcs Levente 10/6, Bene Tamás 10, Berényi Péter 4, Komlós Levente 2, Muzsik Sándor

Az első félidőben mutatott gyenge védekezés és az ebből következő ritmustalan támadójáték megpecsételte a csapat sorsát, hiába volt egy fellángolás, amikor a vezetést is sikerült átvenni, az utolsó negyedben már fault és erőnléti problémákkal is szenvedtünk, így megérdemelt vereség lett a vége. A harmadik negyedben sikerült keményíteni a védekezésünkön és átmenetből betaláltunk végre a triplavonalon túlról is, így az utolsó negyedre 2 pontos hátránnyal fordultunk. Két játékosunk is kipontozódott, ami igencsak megnehezítette a dolgunkat, mert mindketten jó teljesítményt nyújtottak. Ami ennél is nagyobb baj volt, hogy támadásban folyamatosan rossz döntéseket hoztunk és képtelenek voltunk helyzetbe hozni a legeredményesebb játékosunkat, akinek kifejezetten jól ment a dobás ezen a mérkőzésen (is)! Rutinosabban és sokkal határozottabban kell ezeken a mérkőzéseken kosárlabdáznunk, reméljük idővel ez is megtörténik!

Rosta Balázs vezetőedző

Leave a Reply