U12 gyerek fiú – Győzelem a karantén után

Gyermek Kupa 2020/2021 – F Csoport
2021.03.06. 14:00,
Darázsfészek Kosárlabda Csarnok

KöLöKöS Fiúk – Ziccer Tigrisek

83 – 39

(16-10, 29-13 , 21-12, 17-4)

Szakács Olivér 23, Juhász István Dániel 16, Farkas Levente 11, Góbi Gergő 8, Jámbor Álmos 6, Balogh Róbert 6, Gábor Noel 5, Horváth Bence Miklós 5, Komornyik Roland 3

Sajnos a csapatunk a forduló előtt 3 nappal szabadult a 3 hetes karanténból, így már a bemelegítésnél pirosodó fejeket és lihegő, fáradt tekinteteket lehetett észrevenni a pályán. Ehhez képest a fiúk remek labdajáratással és gyors kosárlabdával okoztak meglepetést az ellenfélnek és nekem is. Az első félidőben nem volt sok dobás és üres ziccer, amit hibáztunk volna, s a második negyedben megalapoztuk a győzelmünket.

Gratulálok az ellenfélnek, hiszen az utolsó pillanatig küzdve hajtottak azért, hogy meccsben maradjanak, azonban a második félidőre elfáradtak. A fiúk 3 hét nem edzés után szinte ösztönből kosárlabdáztak, s végre látványos, élvezhető kosárlabdát vettek elő a zsebükből. Minden addigi technikai és taktikai elemet remekül alkalmaztak, szinte hibátlanul.

Ezzel a győztes mérkőzéssel biztosan maradunk az F csoportban.

Hajrá KöLöKöS!

Gaál Gergő vezetőedző

Zsíros Akadémia Kőbánya Lányok – KöLöKöS Fiúk

48 – 57

(10-14, 17-18 , 9-11, 12-14)

Szakács Olivér 14, Góbi Gergő 10, Gábor Noel 9, Juhász István Dániel 7, Farkas Levente 6, Balogh Róbert 6, Horváth Bence Miklós 4, Jámbor Álmos 1

A fiúk a Ziccer Tigrisek után egyből játszották a második mérkőzésüket, s jókedvűen kezdték is el azt. A fáradtság látszódott rajtuk, a hiba benne volt sokszor a támadásainkban és a védekezéseinkben, de szerencsénkre az ellenfél is hol jól teljesített, hol nem. A második negyedben a szokásos hullámvölgybe kerültünk, sorra hibáztunk elöl is, hátul is. Azonban a második félidőben sikerült ezen túllendülni a csapatnak, s mindig eggyel több kosarat dobni, mint az ellenfél.

Gratulálok az ellenfélnek, hiszen az utolsó pillanatig küzdve hajtottak, pedig 9-en voltak, így automatikusan megnyertük a mérkőzést. Ezt azonban nem mondtam el a fiúknak, kíváncsi voltam, hogy hogyan teljesítenek, mennyi erőt tudnak hozni az előző nyertes mérkőzésből. Sajnos a harmadik negyed a szokásos kipukkanásról szólt, ezért úgy döntöttem a félidőben, hogy elmondom nekik a helyzetet. Ekkor kicsit megnyugodott a társaság és higgadtan, fejben jobban összeszedve egy hajszálnyival mindig jobbnak bizonyultunk mint az ellenfél.

Ezzel a mérkőzéssel visszajutottunk az E csoportba.

Hajrá KöLöKöS!

Gaál Gergő vezetőedző

Leave a Reply