Kövér Krisztián

U14 Fiú Serdülő Vezetőedző

Önéletrajz

Sportpályafutás

Játékosként a Kiss Lenke Kosárlabda Suliban nevelkedtem 2009-2014-ig. Országos Bajnokság 12.helyezés, és Felnőtt Bajnokság 2. helyezés. Az utánpótlás éveim után átkerültem a Gödi SE csapatához, ahol 5 évet húztam le, jelenleg a Százhalombattai KSE játékosa vagyok, és célom minden nappal jobb lenni, és elérni a céljaimat, ami az, hogy meghatározó játékos maradjak jelenlegi csapatomban, és játéklehetőséget kapjak egy NB1/B-s csapatnál.

Végzettség

Sportedzői végzettségemet 2018-ban szeretem meg, a Testnevelési Egyetemen.

Edzői pályafutás

Edzői pályafutásomat 2015-ben kezdtem el a Kiss Lenke Kosárlabda Sulinál, első pár évemben bázis csapatnál munkálkodtam, a feladatom az volt, hogy a kosárlabda alapjait magas szinten tanítsam meg a gyerekeknek. 2018-ban sikerült a Kiss Lenke Kosársulinál egy U11-es csapatot vinnem, akiket a mai napig én vezetek. 2020-ban sikerült a csapatommal Budapesten a 4.helyezést elérni(Jamboree). A célom, hogy a játékosaim a legmagasabb szinten tudjanak majd kosárlabdázni, és amíg én dolgozom velük, minél jobb és magasabb szintű képzést kapjanak.

Filozófia

Edzőként szerintem a legfontosabb, hogy sose legyünk elégedettek a munkánkkal és mindig arra törekedjünk, hogy jobbak és jobbak legyünk, ez a felfogás eredményezi azt majd, hogy mindig akarjunk fejlődni és bármit is érünk el, mindig hozzuk ki magunkból és másokból is legtöbbet. Játékosaimat mindig arra nevelem, hogy maradjanak alázatosak, és a céljaikért mindent meg kell tenni, és minél többre kell törekedni. A lehetetlen nem létezik, csak tehetetlen.

Elérhetőség

Telefonszám : +36 20 489 3741
Email : kkover29@gmail.com