NB1/B Női Felnőtt – Győzelem idegenben, győzelem hazai pályán

2021. OKTÓBER 31. | 14:30
4. FORDULÓ
Gabányi László Sportcsarnok

ELTE FORTIS – KISS LENKE KA

50 – 60

(13-19, 10-13, 13-13, 14-15)

Hivatalos statisztika a mérkőzésről

Hosszabb szünet után lépett pályára, ezúttal idegenben női felnőtt csapatunk és egy küzdelmes mérkőzésen sikerült végül megszerezni a győzelmet az ELTE-FORTIS ellen.

“Az elmúlt három hétben komoly fizikai munkát végeztek a lányok, így hiányzott a frissesség és nagyjából ilyen mérkőzésre számítottunk. Mindkét csapat sokat hibázott, de igazán egyik fél sem tudta ezeket jó százalékban kihasználni. Örülünk, hogy sikerült győztesen elhagyni a parkettet 1-2 jó teljesítménynek köszönhetően! Ellenfelünknek további sok sikert kívánunk!”

Rosta Balázs vezetőedző

2021. NOVEMBER 07. | 14:00
5. FORDULÓ
Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium

KISS LENKE KA – Szegedi KE

74 – 47

(15-9, 20-12, 25-10, 14-16)

Hivatalos statisztika a mérkőzésről

Hazai pályán fogadta az azonos mérleggel álló Szegedi KE együttesét csapatunk. A lányok nagyszerű iramot diktáltak védekezésben és ennek köszönhetően a támadójáték is viszonylag gördülékeny és eredményes volt. Végig vezetve, magabiztos győzelemmel zártuk a találkozót.

“A lányok komoly energiákat fordítottak a védekezésre és egész jó szinten sikerült megvalósítani az elképzeléseinket. Támadásban is viszonylag jól működtünk, bár a hatékonyságon még bőven lehet javítani! Összességében elmondhatjuk, hogy jó úton járunk, de még rengeteg dologban kell fejlődnünk a céljaink elérése érdekében.”

Rosta Balázs vezetőedző

Leave a Reply