U18 junior lány – Regionális Döntőt rendeztünk

Junior lány regionális döntő
2020. május 15-16.

Benkő István Ref. Gimn.

 

PVSK Nemzeti Akadémia – Kiss Lenke KA 77-63
Mérkőzés statisztika

Szeged KE – Kiss Lenke KA 46-42
Mérkőzés statisztika

Kiss Lenke KA – BKG Príma Akadémia 55-62
Mérkőzés statisztika

Első mérkőzésünkön tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz. Motiváltan kezdünk és ezzel a 40. perc végéig nem volt probléma. Voltak kifejezetten jó időszakok, amikor 10 ponttal is meg tudtunk lépni. Sajnos kisebb pontatlanságok miatt lassan elfogyott az előnyünk, és hosszabbítás lett a vége. Itt teljesen elfogytunk, és nem tudtuk követni ellenfelünk lendületes játékát.

A második meccset mindenképpen nyerünk kellett volna, túllépve az előző vereségen. Nagyon küzdelmes játék volt, kevés ponttal, sok hibával és sok jó védekezéssel. Végig szoros volt az eredmény, a vezetést is többször váltottunk. A végjátékban ismét ellenfelünk volt pontosabb, így csak gratulálni tudtunk nekik az győzelemért.

A harmadik meccsnek nem volt tétje, az volt a célunk, hogy a csoport élén végezzünk. Megbeszéltük, hogy mindenki kap lehetőséget, így csak rövid periódusokban állítottam össze kezdőket. Ez is, és az elkeseredettség is látszódott, és rengeteg hibával tarkított mérkőzésen szenvedtünk vereséget, megérdemelten.

Nem ezt az eredményt szerettük volna, de ezen a hétvégén sajnos csak ennyi telt tőlünk. Nyilván lehetne sorolni, hogy ha ez és az máshogy történik, akkor…. Voltak sajnos olyan hátráltató körülmények, amik megelőzték a hétvégét és nem tettek jót a játékunknak. Ezen felül az akarat volt, ami mindenképpen dicsérendő. Most elemezzük a történteket, de addig is elkezdjük lerakni a következő szezon alapjait.

Hajrá Kölökös!

Fekete Balázs vezetőedző

 

Leave a Reply