U14 serdülő lány – vereség a regionális kadet bajnokságban

U16-os Leány Regionális Kadet Bajnokság
2021.03.27 14:00
Benkő István Református Iskola

KLKA/B – Radobasket

45 – 69

(10-22, 12-10, 5-23, 18-14)

Balla Petra: 23/6, Burányi Lili: 9, Jakab Petra: 5/3, Révész-Veres Panna: 4, Kornhoffer Lili: 4, Henglár Zita

Egy kemény, fizikális és mindenképpen hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Sajnos nem tudtunk teljes kerettel kiállni, de büszke vagyok a lányokra mert állták a sarat. A mérkőzés elejét megilletődve kezdtük, már 2-14-et is mutatott az eredményjelző amikor elkezdtük felvenni a harcot, illetve ellenfelünk ritmusát. Két sérülés is nehezítette a dolgunkat a továbbiakban, majdnem kénytelenek voltunk 4 fővel folytatni, de szerencsére mindkét lány összeszorította a fogát és folytatták a játékot. Sajnos a 3. negyedre már nagyon elfáradtunk, de két alkalommal is felül tudtunk ezen kerekedni és a 30 pontos különbségeket 20 egységig ledolgozni.
Támadó oldalon sok szép megoldással találkoztam, sajnos a lepattanók terén kell magabiztosabbnak és agresszívabbnak lennünk.
Az üres dobásokat már egyre gyakrabban értékesítjük, illetve feltűnik már egy-két remek gólpassz is, ahol a tudatosságot is fel lehetett fedezni.
Ha a jövőben kicsit jobban megbecsüljük a labdákat és keményen, megyünk a lepattanó labdákért, ilyen harcos ellenfelek ellen is partiban lehetünk.

Gratulálok a Radobasket csapatának!

Legéndi Tamás edző

Leave a Reply