U18 junior lány – Hosszú kihagyás után, győzelemmel tért vissza a csapat!

Rajt cél győzelmet aratott junior lány csapatunk, amely egyhetes szünet után tért vissza és idegenbeli sikerrel folytatta a bajnokságot!
U18-as Lány Regionális Bajnokság
2021.03.22. 19:30

BKG Príma Akadémia – Kiss Lenke KA/A

55 – 71

(8-18, 19-19, 13-16, 15-18)

Tóth Fruzsina 11(2/1), Vályi-Nagy Dóra 6, Keszte Sára 16(6/4), Bodnár Virág 18(4/0), Csiki Mónika 2, Juhász Anna 7/3, Fatér Blanka -, Juhász Réka 5(2/1), Berta Eszter 2, Kertész Zsófia 4

Egy hetes szünet után mentünk a mérkőzésre, így az volt a cél, hogy minél egyszerűbb megoldásokkal játszunk, és bírjuk erővel. A feldobástól egészen a játékidő utolsó másodpercéig összeszedetten, helyenként szép megoldásokkal játszottunk. A meccs vége felé sokszor kivették a kezünkből labdát, de ez a labdás edzések hiányának tudható be. A letámadásnál voltak nagyon szép csapdázások, amikből sok egyszerű kosarat szereztünk, de néhány esetben a harmadik és negyedik védő lemaradt. Erre sokkal jobban kell figyelni. Jó volt hallani és látni, hogy a “kispad” biztatja a pályán lévőket, és mindenki legjobbját próbálta hozni, senki nem adta fel, ha hibázott próbálta kijavítani.

Gratulálok ellenfelünknek, mert bár mi voltunk az esélyesek, de végig küzdve, jó meccset tudtunk játszani. Kihagyáshoz képest sok volt a jó megoldás, kezdjük az elzárásokat hatékonyabban védeni. Remek egyéni teljesítmények is voltak, aminek külön örülök, és remélem ezzel a lelkesedéssel folytatjuk a következő mérkőzésen!

Ez a meccs nagyon jó kezdet volt, az előttünk álló időszakra nézve.

Hajrá Kölökös!

Fekete Balázs vezetőedző

Leave a Reply