U14 serdülő fiú – Országos főtábla 3. forduló

Serdülő fiú csapatunk az országos főtábla 3. fordulójára készült, ahol a házigazda Szolnok mellett az Óbudai kaszások, valamint a Szeged csapatával találkozott.
U14-es Fiú Országos Főtábla III. forduló

SZOLNOK KA/A-KISS LENKE KA/A

80-74

(17-11, 22-17, 25-23, 16-23)

Annyira nem ismertük a Szolnok csapatát, de amennyit sikerült róluk megtudni, a két csapat nagyon hasonló erőt képvisel. A mérkőzés is ezt mutatta, sajnos nagyon sok hibával játszottunk, és igazából a helyzeteink is megvoltak, csak nem tudtuk ezeket értékesíteni.

Gratulálunk a Szolnok csapatának, nagyon szépen kihasználtak a hibáinkat, amiből sikerült sok könnyű kosarat szerezniük. Nekünk javítani kell a következő mérkőzésen, és harcolni tovább a céljainkért.

Kövér Krisztián vezetőedző

KISS LENKE KA/A-ÓBUDAI KOSÁRLABDA AKADÉMIA/A

75-84

(22-25, 16-20, 24-23, 13-16)

Kaszások csapatával már kétszer is játszottunk ebben a szezonban , jó felépítésű, képzett játékosokból álló csapat, akik szervezetten támadnak és védekeznek. Jó iramú, feszült mérkőzés volt, ahol mind a két csapata sok hibával játszott, viszont mindkét csapat védekezése nagyon rendben volt.

Csapatom jelenlegi helyzetében a maximumot adta ki magából, és tényleg mindent megtettek azért, hogy győzzenek ezen a mérkőzésen is. Le a kalappal a csapatom előtt, mert látszik az a munka , amit ezek a gyerekek minden nap bele tesznek azért, hogy elérjék a céljaikat. Megyünk tovább, azon leszünk, hogy ha legközelebb is játszunk majd a Kaszások csapatával, mi nyerjük meg a mérkőzést. Gratulálunk a Kaszások csapatának, és további sok sikert kívánunk nekik.

Kövér Krisztián vezetőedző

SZEDEÁK/A – KISS LENKE KA/A

53-72

(24-20, 11-17, 9-17, 9-18)

Élesen és jó sebességgel kosárlabdáztunk, agresszív védekezésünkkel tudtunk labdákat szerezni, és ezáltal kialakítani a mérkőzés végére egy nagyobb különbséget.

Gratulálok a csapatomnak, mert a két vesztes mérkőzés után tudtunk egy könnyebb mérkőzést játszani, egy erős csapat ellen. Készülünk tovább és azon leszünk, hogy a következő fordulóban, ezeket a hibákat ne kövessük el. A SZEDEÁK csapatának gratulálunk, és további sok sikert nekik.

Kövér Krisztián vezetőedző

Leave a Reply