U14 serdülő fiú – Országos főtábla 2. forduló

A hétvégén került megrendezésre az országos fiú serdülő bajnokság 2. fordulója. Csapatunk győzelmi reményekkel vágott neki a keleti túrának!
U14-es Fiú Országos Főtábla II. forduló

MAFC/B – KISS LENKE KA/A

35-109

 (10-29, 3-30, 9-29, 13-21)

MAFC csapata első éves serdülő játékosokból áll, ezért tudtuk, hogy az első két negyedben már komoly előnyt kell kialakítani, hogy a következő mérkőzésre tudjanak pihenni a játékosok.
Jól kezdtünk, sok labdaszerzésből sok könnyű kosarat tudtunk szerezni, ami adott egy nagyon jó ritmust a csapatomnak.

Szeretnénk gratulálni a fiúknak, mert amit kertünk tőlük nagyon szépen megcsinálták, kemény agresszív védekezésünk kialakította a gyors és ritmusos támadásunkat. Megyünk tovább és készülünk a következő mérkőzésre. Gratulálunk ellenfelünknek, és sok sikert nekik a továbbiakban.

Kövér Krisztián vezetőedző

KISS LENKE KA/A- NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM 

96-75

(22-18, 26-28, 31-16, 17-13)

Nyíregyháza csapata gyors és pontos játékot mutatott az első meccsen, amire fel is készült a csapat. Szervezett, agresszív védekezésünk sok hibára kényszerítette az ellenfelet, amiből sikerült egy nagyobb előnyt kialakítani.

Büszke vagyok a csapatra, mert nagyon látszott ezen a mérkőzésen a munka, amit beletesznek a srácok, és győzelemmel is tudtuk elhagyni a pályát, ami még nagyobb lökést ad majd a csapatnak a továbbiakban. Nyíregyháza csapatának gratulálunk, jó mérkőzés volt, és további sok sikert kívánunk nekik.

Kövér Krisztián vezetőedző

SZERENCSI DARAZSAK- KISS LENKE KA/A

92-79

(33-10, 16-32, 20-18, 23-19)

Szezonunk legjobb mérkőzése volt szerintem, hátrányból sikerült visszajönnünk, és mind a két csapat agresszívan védekezett, gyorsan játszottunk mi is a Szerencs is. Sokat tanulunk majd ebből a mérkőzésből, és sok mindenben haladtunk és fejlődünk ez látszott, de van még hová.

Gratulálok a Szerencs csapatának, nagyon jó mérkőzés volt, jó hangulatú, olykor nagyon feszült, de ezek a meccsek tanítják a gyerekeket arra, hogy majd, ha később játékosok szeretnének lenni, akkor ilyen nyomás alatt is tudni kell teljesíteni, de ahhoz ilyen meccseket kell játszani. Reméljük, hogy találkozunk még a Szerencs csapatával és legközelebb mi hagyjuk el a pályát győztesen.

Kövér Krisztián vezetőedző

Leave a Reply