U14 serdülő fiú – Országos főtábla 1. forduló

A hétvégén kezdetét vette az országos főtábla 1. fordulója! Serdülő csapatunk Kiskunfélegyházán játszotta három mérkőzését.
U14-es Fiú Országos Főtábla I. forduló

CIVIS KK U14/A- KISS LENKE KA/A

137-36

(31-5, 35-16, 40-4,31-11)

A Debrecen csapatáról tudtuk, hogy jó felépítésű, jó alkatú játékosok alkotják, akik már magas szinten űzik ezt a sportot. Az egyik legesélyesebb csapat szerintem a végső győzelemre. Jó ritmusú, hajtós mérkőzés volt, de még mi nem vagyunk ezen a szinten, és nekünk a következő évünkben kell ennyire dominánsan játszani, mint idén a Debrecen csapata.

Büszke vagyok a csapatomra, mert nem adták fel a nagy különbség ellenére sem, küzdöttek és harcoltak, hogy ne legyen annyira könnyű az ellenfelünknek. Debrecen csapatának gratulálunk, és további sok sikert nekik.

Kövér Krisztián vezetőedző

KECSKEMÉT KA/A – KISS LENKE KA/A

81-66

 (22-11, 29-20, 12-13, 18-22)

Első félidőben nagyon lassan kezdtünk, nem voltunk élesek se támadásban se védekezésben. A Kecskemét csapata kihasználta a hibáinkat, és sikerült egy nagyobb előnyt kialakítaniuk, amiből sajnos már nem tudtunk visszajönni.

Azt gondolom, hogy a két csapat hasonló erősségű, hasonló felépítésű játékosokból áll. Gratulálunk ellenfelünknek, de nagyon reméljük, hogy találkozunk még velük és legközelebb már mi tudunk győzelemmel hazatérni.

Kövér Krisztián vezetőedző

KISS LENKE KA/A- FELEGYHÁZI TSI

55-88

 (17-24, 15-20, 9-25, 14-19)

Két vereség után játszottunk a Félegyházi csapattal, akik előtt le a kalappal, nagyon harcosan, és koncentrálva játszottak, amire mi nem tudtunk reagálni. Látszott, hogy sok mérkőzést kell játszanunk még, hogy akár egy vesztes mérkőzésből is fel tudjunk állni, és meg tudjuk fordítani a mérkőzés állását.

Nagyon sajnálom, hogy ez a hétvége nem úgy sikerült, ahogy mi szerettük volna, de minden ilyen hétvége egy új fejlődési lehetőség a csapatnak, a vesztes mérkőzésekből lehet a legtöbbet tanulni. Az látszik, hogy támadásban és védekezésben is van hova fejlődni, amin dolgozni is fogunk. Gratulálunk a Félegyháza csapatának, és sok sikert nekik.

Kövér Krisztián vezetőedző

Leave a Reply